nazaj v kino

V KINU NISI NIKOLI SAM

Po epidemiji koronavirusa vas vabimo, da sami, s prijatelji ali družino kvalitetno osmislite vaš prosti čas. Kino je prava izbira! 

KINOGLEDALIŠČE TOLMIN po končani epidemiji ponovno odpira svoja vrata v četrtek, 4. junija.

KINOGLEDALIŠČE TOLMIN po končani epidemiji ponovno odpira svoja vrata v četrtek, 4. junija.

V KINU NISI NIKOLI SAM!

Med prijetnimi načini, kako kvalitetno preživeti prosti čas, za katere nas je za nekaj časa prikrajšala epidemija koronavirusa, je bila tudi možnost obiska kina. Seveda imamo vsi radi kino, a obiskujemo ga zelo različno. Nekateri le redko, drugi so zvesti ob vsaki projekciji žanra, ki ga obožujejo, vsem pa je skupno eno: ko se film prične, pozabimo s kom smo, kje smo in na ves ostali svet, film nas posrka, da za uro in pol ne vemo, v katerem vesolju smo.

V slogu varovanja zdravja velja priporočilo, da se lahko, četudi tega niste storili nikoli prej, opogumite in v kino pridete sami. Ker pa vemo, da je mnogim poleg izbire priljubljenega filma pomembno tudi druženje, vas nagovarjamo, da si vstopnice, v kolikor želite sedeti skupaj, rezervirate v naprej.

KINO PROGRAM

ZA JUNIJ SI GA LAHKO OGLEDATE IN NATISNETE TUKAJ

V juniju se bomo družili ob koncu tedna od četrtka do nedelje, za začetek smo v program uvrstili nekaj filmov, ki so bili načrtovani v marcu in aprilu, kasneje pa bodo sledili tudi veliki poletni filmski hiti. Pripravili smo kvalitetno filmsko ponudbo, ki vključuje žanrski miks, dobro mero nagrajenega kakovostnega filma ter ponudbo za mlado in odraslo publiko.

Jadralke_02

Jadralke – 4. in 19. junija – ste za svež veter v jadra? Kinogledališče vabi na poživljajoč filmski večer! Lahko bi si ga prilastile kot ženski večer, a ga srčno privoščimo tudi moškim: JADRALKE!

Blagajna Kinogledališča se odpre uro pred predstavo, vrata v dvorano se odprejo 15 minut pred predstavo.

SE VIDIMO V KINU!