nazaj v kino 3

NAZAJ V KINO 4. JUNIJA

Z veseljem naznanjamo odločitev, da se tudi v tolminskem kinu ponovno pričenjajo filmske projekcije

v četrtek, 4. junija 2020.

Preklic epidemije in rahljanje ukrepov omogočata vnovično odprtje kina. V kratkem bomo objavili program filmov za mesec junij. V filmskih projekcijah boste lahko uživali od četrtka do nedelje. Seveda bomo poskrbeli za spoštovanje vseh higienskih praks za preprečevanje širjenja okužbe novega korona virusa. Kljub temu, da se vnovičnega srečanja v kinu izjemno veselimo in da smo vas, dragi obiskovalci, močno pogrešali, saj brez vas ni nas, pa bodo vsaj zaenkrat naša druženja precej drugačna.  Ker skrbimo za skupnost, je naša odgovornost varovati tako naše ranljive člane kot naše skupno dobro. Zato bo za ogled posamezne projekcije omejeno število gledalcev, tako da priporočamo rezervacijo na karte@kino-tolmin.si
sam v kino

V KINU NISI NIKOLI SAM, trenutna situacija pa nas bo morda opogumila, da se v kino odpravimo sami, saj smo glede na varnostna navodila za varovanje zdravja spodbujeni, da obiskovalci v kinu sedijo posamično z najmanj 1,5 m varnostne razdalje.

Tako bo spremenjen režim posedanja v dvorani, zato je za člane istega gospodinjstva in sorodnike, ki ne želijo sedeti posamično, rezervacija sedežev obvezna. Seveda lahko pridete tudi brez vnaprejšnje rezervacije, a če bodo vsa mesta zasedena, vas bomo morali prositi, da odidete.

Blagajna bo obratovala uro pred predstavo.

Več podrobnosti pa sledi v naslednjih dneh.

SE VIDIMO V KINU!