dav

METAL RAZSTAVA

Ob letošnjih metalskih počitnicah smo v Kinogledališču Tolmin omogočili razstavo fotografu MIHI KORONU, ki je na ogled postavil povečane fotografije metal podob, ujetih skozi prizmo njegove naprave.

dav

Miha Koron (14. 3. 1981) je slovenski fotograf, ki fotografira za različne slovenske časopise. Poleg fotoreportaže in klasične komercialne fotografije, s katero se službeno ukvarja, se že deset let posveča predvsem fotografiranju glasbenih nastopov ter portretiranju glasbenikov za odrom. Svoja najljubša dela, nastala ob fotografiranju najpopularnejših skupin svetovne metalske scene je v sodelovanju z zavodom Parasite leta 2011 objavil tudi v knjigi umetnika z naslovom METAL, ki je bila predstavljena v galeriji P74 v centru Ljubljane ter na največjih sejmih knjig umetnikov v tujini (2011 in 2012 na sejmu NY Art Book Fair v New Yorku in Miss Read v Berlinu, 2013 pa tudi na sejmu knjige umetnika v Los Angelesu, Bruslju in BGSU Convention, v Ohiu). Leta 2014 je v sodelovanju z največjim glasbenim festivalom v Sloveniji Metaldays in muzejem Tolmin pripravil razstavo, ki je bila na odprtem v mestu Tolmin. Leta 2015 je imel fotografsko razstavo v Kinu Šiška. Leta 2017 razstava za dobrodelne namene. Leta 2018 je v sodelovanju z različnimi slovenskimi hoteli začel pripravljati material za novo razstavo.

Miha je slovenskega ponudnika piva Tektonik spodbudil k sodelovanju in v času razstave boste lahko v Grajskem vrtu poskusili čisto pravi METAL TEKTONIK.

PRIDITE POGLEDAT IN POSKUSIT, TUDI ČE NISTE METALCI!

dav

V hlad male avle v kavarni Grajski vrt se zatečejo mnogi ljubitelji metala.