dav

MESEC KULTURE POD NAŠO STREHO

Februar, v katerem praznujemo kulturni praznik, smo že v petek, 1. februarja 2019 začeli vse kulturno in povezovalno. V obeh razstavnih prostorih, v galeriji in v mali avli, smo odprli novi razstavi ART PROMENADA društva LIK Izola in TRST. OTOK, KI GA NI Andrea Pandolfa, ki smo ju ob likovnem in fotografskem značaju opremili še s plesnim in glasbenim elementom. Večer pa nadaljevali še s filmskim večerom VSE DUŠE MOJEGA TELESA in gostjo, režiserko Eriko Rossi, ki je vseboval še literarno noto.

dav

dav

Radio Koper je Tolmincem poklonil bogato slavje ob svoji 70-letnici.

Abonmajsko smo kulturni poudarek poklonili slovenski poeziji pesnika FERIJA LAINŠČKA in mladi glasbenici DITKI. Občinsko kulturno slovesnost ob prazniku pa so v XL-formatu pripravili pod naslovom V TOLMINSKI DEŽELI OŠ Tolmin, GIMNAZIJA Tolmin in Glasbena šola Tolmin.Abonma-05-februar (30)

In v tem slogu nadaljujemo februar, ko boste lahko z nami podoživeli še marsikateri kulturni in valentinov romantični trenutek. Na valentinovo sta oba filma za prijateljska in zaljubljena srca že skoraj razprodana, zato pohitite z dvigom vstopnic.