dav

Kinogledališče Tolmin sodeluje v dveh projektih POLETNEGA KINA, to je kina na prostem, ki poteka pod milim nebom, in sicer skozi vse poletje:DSC_2671

KINO POD BREZAMI

6. edicija KINA POD BREZAMI pred Knjižnico Cirila Kosmača Tolmin z izborom filmov domače in tuje kinematografije, ki prinaša kar 11 filmskih naslovov. Več projekcij bodo poživili spremljevalni dogodki, kot so pogovori s filmsko ekipo, predstavitev knjig in podobno.

KINO JEZERO

2. edicija KINA JEZERO pri vodni hiši na slikoviti lokaciji ob jezeru na Mostu na Soči v Tminskem poletju prinaša dodatnih 8 filmskih večerov, za projekcije so rezervirani nedeljski večeri, tudi ti bodo v nekaj primerih razširjeni z dodatnim programom.


 

POMEMBNO: Ogled vseh filmov na letnih kinih je brezplačen, prav tako spremljevalni dogodki. Ure so okvirne, začetek predvajanja bo prilagojen večernemu mraku. V primeru slabega vremena so filmske projekcije KINA POD BREZAMI v Kinogledališču Tolmin, KINA JEZERO pa so odpovedane.

VEČ INFORMACIJ: Aktualne informacije v zvezi s projekcijami TUKAJ

VARNOST: Vsi dogodki bodo potekali v skladu z aktualnimi ukrepi za varovanje zdravja, ki jih glede na stanje v državi izda Vlada Republike Slovenije. Za varovanje zdravja bomo poskrbeli z razkuževanjem prizorišča, zagotavljanjem priporočene razdalje, opozarjanjem obiskovalcev in ostalimi ukrepi.