korgi

HAJDI SE VRAČA – S KORGIJEM!

V Sloveniji ne obstaja veliko ljudi, ki ne bi poznali Hajdi. Njena prva pesmica, ko je imela le 13 let, Naš kuža, je zaznamavala našo mladost. Za svoj prvi album je prejela diamantno ploščo za prodanih 60.000 kaset.

Hajdi Korošec Jazbinšek, mamica in uspešna poslovna ženska, se je vrnila v glasbene vode z novo pemico o kužku, o kužku korgiju. Inspiracija za pesmico je prav animirana pustolovščina KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM, ki na velika platna prihaja predpremierno 28. februarja. Hajdi je avtorica besedila in glasbe in strinjamo se, da je ustvarila čudovito pesmico, ki si jo bodo še mnogo časa prepevali tako otroci kot odrasli, vsebuje pa tudi zelo poučno besedilo.

POSLUŠAJ PESMICO O KORGIJU S HAJDI

HAJDI danesPrepričani smo, da bosta tako animirani film KORGI kot pesmica KUŽA KORGI v Sloveniji velika uspešnica, zato vas pozivamo, da spot delite na svojih straneh in družabnih omrežjih ter čim več otrok in odraslih navdušite nad tem iskrenim in pristnim, predvsem pa ljubezni in veselja polnim avtorskim delom, ki je le dokaz temu, da bomo o Hajdi ponovno veliko slišali.

HAJDI malaGlavnemu liku v animirani pustolovščini je glas posodil Uroš Bitenc, ki je tudi zmontiral in zrežilar spot za pesem Kuža korgi. Poleg Uroša so glasove likom posodili še Sašo Prešeren, Maja Kunšič, Katja Ogrin, Nadja Jarc in Renato Horvat.

O filmu: Odkar je prišel v Buckinghamsko palačo, korgi Rex živi razkošno in popolno življenje. Kot kuža vrhunskega rodovnika in karakterja, v srcu kraljice Elizabete hitro nadomesti njegove tri pasje kolege, njegovo obnašanje, razvajenost in aroganca pa znajo marsikomu stopiti na živce. Ko na večerji z ameriškim predsednikom povzroči diplomatski incident, osramočeni Rex postane potepuški kuža na ulicah Londona. Kako lahko popravi stvari? Kako se lahko odkupi za svoja dejanja? Animirana pustolovščina, ki bo vsem pokazala, da je ljubezen vedno pravilni odgovor in da bo le ta Rexu pomagala preseči samega sebe in vse težave, v katerih se je znašel. Ko se spomnimo bikca Ferdinanda, se spomnimo na animirani film s sporočilom, ki je ogrelo srca Slovenije in navdušilo različne generacije, tako otroke kot odrasle. Korgi Rex bo tisti primer animiranega junaka, s katerim se bomo ponovno lahko poistovetili vsi, širil pa bo sporočilo, ki je ne samo zabavno in lepo, ampak tudi poučno in takšno, ki bi se moralno dotakniti vseh. Seveda nas bo animirana pustolovščina kraljevskega korgija tudi nadvse zabavala, v njej se v animirani podobi pojavi tudi ameriški predsednik Donald Trump z ženo Melanio.