Hamo_Rudi_Tolmin_cover_all-01 (Custom)

DOLGO NISVA PILA

Koncert Dolgo nisva pila z Rudijem in Hamom je bil razprodan v rekordnem času

V Kinogledališče Tolmin prihajata v petek, 29. marec 2019, ob 20. uri.Razprodana dvorana v tolminu dokazuje, da sta Matevž Šalehar Hamo in Rudi Bučar  edinstvena kombinacija in izjemen duet izvrstnih glasbenikov. Obema je oder domač, tokrat pa bosta skupaj igrala kitare, pela in pila ves večer in ob tem ustvarila vzdušje, ki bo trajalo, tudi ko bo koncert že zdavnaj mimo.

Hamo s svojim prepoznavnim in popularnim raskavim vokalom je markantni frontman zalublenih blues rockerjev Hamo & Tribute 2 Love, ki imajo za seboj tri studijske albume in v nastajanju novega, Rudi pa je z njimi sodeloval pri snemanju zadnjega albuma “3P”, za katerega so skupaj posneli uspešnico “Dolgo nisva pila”. Folk rock glasbenik in odlični slovenski kantavtor Rudi Bučar že skoraj dve desetletji bogati slovenski glasbeni prostor in ohranja istrsko kulturno dediščino ter izdaja avtorske skladbe, za seboj pa ima že 5 studijskih albumov.

PRISLUHNI KOMADU DOLGO NISVA PILA

Srečneži, ki ste ujeli svojo vstopnice, se pripravite na edinstven akustičen koncertni večer, kjer vas Hamo in Rudi popeljeta na nepozabno glasbeno potovanje.

20190131-Music-HamoRudi-SiTi-Ljubljana-FotoMarkoAlpner-43 (1)